Amasya evlilik ilanları sitemizin bu kısımda paylaşılıyor. Günümüzde artık boşanma sayıları çok fazla arttığından dolayı yeniden evlenmek isteyen dul kadınların da sayıları bir o kadar fazladır. Ancak sitemizin bu kısımda yalnızca bekar kadınlarımızın evlilik ilanları paylaşıyoruz. Eğer dul kadınların evlilik ilanlarını görmek istiyorsanız ana sayfamızdan arama gerçekleştirebilirsiniz.
Hepimiz hayatımızın bir noktasında illaki evlilik olayını içimizden geçirmişizdir. Ancak bunun yanı sıra eminim ki hepimizin içinde de bir korku ve tereddütte vardır. Çünkü günümüzde etrafımıza baktığımız zaman insanların evliliklerinin gerçekten berbat durumlarda olduğunu görüyoruz. Ancak doğru seçimler yaparak bu tarz evliliklerin yaşamasını engelleyebiliriz.
İlan İçeriği
Amasya Ciddi Evlilik Sitesi
Amasyadan ciddi evlilik gerçekleştirmek istiyorsanız sitemizde ciddi evlilik sayfasında paylaştığımız ilanlara bakabilir ve kendinize uygun, kafanıza denk hayat eşinizi bulabilirsiniz. Amasya’nın dışında da bütün illerimizden evlilik arayan bayanlarımızın ilanları vardır.
Amasya Evlilik İlanları Gelen Bölgeler
- Merkez
- Merzifon
- Suluova
- Taşova
- Gümüşhacıköy
- Göynücek
- Hamamözü
Amasya Bay ve Bayan Evlilik İlanları
Bizim sitemize genellikle bayanlar ilan gönderiyor ve erkek kullanıcılarımız ise genelde bu ilanların altına yorum yapıyorlar. Ancak ilan verme butonumuz hem bayan hem de baylar olmak üzere herkese açıktır.
♥️ MERVE NAZ
25 yaşında iki yıllık üniv mezunuyum. Amasya’da ailemle birlikte yaşıyorum. Annemle babam yıllar önce ayrıldılar. Bu yüzden de ben annem ve erkek kardeşimle birlikte yaşıyorum. Burada aynı zamanda çalışarak annemin geçiminde de yardımcı oluyorum. Erkek kardeşimin yaşı biraz daha küçük olduğu için o liseye gidiyor. Ancak ben artık kendi ailemi kurmak istiyorum.
Ben gerçekten kötü bir aile yaşantısının içinden gelmiş bir kadınım. Bu yüzden de bu konuda yaralıyım. Annemle babam küçükken hep şiddetli olarak kavga ederlerdi. Ben sürekli olarak annemin dövüldüğünü gördüm. Bu yüzden de aslında evlilikten fazla korkuyorum. Ben kesinlikle böyle bir erkekle evlenmek istemiyorum. Aslında insanın hep korktuğu başına gelir diyorlar.
Ancak ben bu konuda gerçekten baştan anlaşmak istiyorum. Zaten geçmişten yaram olduğundan dolayı bu konuda yaşayacağım en ufak bir şey benim piskolojimi etkileyecektir. Ben zaten yıllarca psikolojik ilaçlar kullandım. Çünkü gerçekten bunalıma girdim ve ağır depresyonlar geçirdim dönemlerim oldu. Ben çok uyusal sakin ve huzurlu bir insanım.
Karşındaki insanın da bu şekilde olmasını istiyorum. Ben yakışıklılıktan, paradan çok huzura önem veriyorum. Bu yüzden de karşımdaki insandan beklediğim tek şey huzurlu bir insan olmasın. Benim eksik kaldığım günümü tamamlamasını istiyorum.
♥️ ESİN
merhaba. 29 yaşındayım hiç evlilik yapmadım. Amasya’da evli gerçekleştirebileceğinize erkek arıyorum. Amasya’da tek başıma yaşıyorum ve tek başıma geçimimi sağlıyorum. Ailemle aramın pek iyi olduğunu söyleyemem. Onlar da Amasya’da yaşıyorlar ancak ben görüşmüyorum onlarla.
Bir tek kız kardeşim var onunla birlikte bazen kafeye kahve içmeye falan çıkıyorum. Ancak yine de ailemle aramda gerçekten ciddi anlamda bir soğukluk söz konusu diyebilirim. Güzel bir aile yaşantım olmadı. Bu yüzden de evlilik konusunda çok tereddütlü olduğundan dolayı 29 yaşına kadar hiç evliliği düşünmedim.
Ancak tek başıma yaşadığım zaman, akşam eve gittiğim zaman derin düşüncelere dalıyorum. Evde başka kimsenin olmaması beni gerçekten artık rahatsız etmeye başladı. Çünkü zaman su gibi akıp geçiyor. Ve ben ömrümün sonuna kadar yalnız kalacağım gibi hissediyorum. Bu yüzden de işime gücüme ara verip kendime zaman ayırmak istiyorum artık. Bu yüzden de kendime iyi bir eş bulup evlilik gerçekleştirmek istiyorum.
Merhaba ben karabukten salim bir sicak bir yuva kurmak istiyorum bir gunluk deyil bir ömur boyu mezarakadar benim icki yok kumar yok sigara yok alkol yok kutu alişkanlik yok ben cok citiyim bir evlik istiyorum benle köyde yaşayacak birini ariyorum vasap varmi varsa vasapa ekle meşaz yaz bek dul bayanda olur Suyiyeli olur şapon kizlarda olur bir tane cocuk olur