Bir çok yaşlı ve zengin kadın kendine erkek arkadaş, dost arıyor. bu kadınlar yalnız başına yaşamaktan sıkılmış kadınlardır. ayrıca belirli bir yaştan sonra bütün ihtiyaçlarını Kendi başlarına karşılayamadı kararından dolayı güçlü kuvvetli genç ve dinamik erkeklere ihtiyaç duyuyorlar. Özellikle evlerinde kendilerini korumaları için ya da kendileri yapamadıkları işleri yaptırmak için belirli bir maaş karşılığı erkek çalışan arıyorlar.
Çünkü bahçe işleri ile ya da evde çivi çakma işleriyle ilgilenemeyecek durumdadırlar. Bu yüzden de maaş karşılığında evlerinde çalışacak yatılı erkek arıyorlar. Bu ilanların yanı sıra kendilerine arkadaş olabilecekleri sevgili ya da erkek arkadaş arayışı içerisine de giriyorlar. O kadınlar bizlere mail üzerinden iletişime geçiyorlar. Bizler de bu tarz gelen maillerin sayısı çoğaldı ından dolayı ayrı bir kategori de bu tarz bayanların ihtiyaçlarına karşılık verebilecek olan insanları bulma çabası içerisine girdik.
Bu tarz arayış içerisine giren birbirinden zengin olgun ve yaşlı kadınla sitemiz sayesinde tanışabilirsiniz. Kendileri öncelikle burada yorum yapan insanları tanımak istiyorlar. Çünkü çok zengin olduklarından dolayı ve maddi durumları çok iyi olduğundan dolayı karşılarındaki insana pek fazla güvenmeyebiliyorlar.bu yüzden de güvenmek için uzun bir zamana ihtiyaç duyuyorlar.
Günümüzde gerçekten bir insana güvenmek hiç kolay değildir. İnsanlar kendilerini farklı olarak tanıtmayı artık huy haline getirmişlerdir. Bu yüzden de özellikle maddi durumu iyi olan insanlar yeni tanıştıkları kişilere Güven konusunda gerçekten çok zorlanıyorlar. Günümüzde 100 lira için bile adam öldürme olayları ile karşılaşabiliyoruz. Eğer gerçekten zengin bir kadın ile arkadaşlık kurmak istiyorsanız o zaman gerçekten büyük bir emek ve çaba sarf etmeniz gerekiyor desek yalan olmaz.
Bu konuda kendilerine gerçekten hak vermek gerekir. Empati yaptığınız zaman gerçekten siz de karşınızdaki kişiye güvenmezdiniz. Bu yüzden eğer niyetiniz gerçekten iyi yönde ise kendinize kesinlikle iyi kalpli yaşlı ve zengin bir bayan arkadaş bulabilirsiniz. Böylece çok daha farklı bir hayata adım atmış olursunuz.
Ayrıca bu tarz kadınlar sizlere evlerindeki işleri yaptığınız için maaş ödemesi de yapıyorlar.sonuçta örneğin televizyon bozulduğunda ya da bulaşık makinesinin tamire ihtiyacı olduğunda dışarıdan bir tamirci çağırıp ona para vermek yerine maaş karşılığında evinde çalıştırdı insanları bulundurmak bu kadınlara daha mantıklı geliyor.hem tanımadığı insanları evine sokmuş olmuyor hem de bozulan ya da tamire ihtiyacı olan her şey de aynı kişiyi kullanabiliyor. ayrıca bu tarz kadınların evlerinde çalışan kişilerin kalmaları için ayrı odaları ya da bahçelerinde ayrı bir evleri bulunuyor. Bu tarz evlere sizler kiraya da fatura gibi şeyleri ödemiyorsunuz.
Bu yüzden de para biriktirmek için oldukça ideal bir çalışma yeri diyebiliriz.ayrıca eğer sevgiliniz varsa ya da yeni evlenmiş bir çiftsiniz yine aynı şekilde bu tarz kadınların evlerinde çalışabilirsiniz. Bu tarz kadınlar yeni evli çiftlere destek olmak için de Can atıyorlar. Özellikle yeni evli çiftler için de çok avantajlı bir şeydir. kiraya da fatura ödemeden ya da mutfak masrafınız olmadan aldığınız maaş olduğu gibi direkt olarak sizin cebinize kalıyor. Siz bahçe işleri ya da Tamir işleri ile uğraşırken eşiniz ya da sevgiliniz de mutfak işleri ya da temizlik işleri gibi şeylerle uğraşıyor.
Mrb ben koray antep mersin adana maraş hatay osmaniye çevrelerinden her yaştan bayanlar arayın tanışalım 0543 303 ****
Merhabalar ismim ömer her türlü ev içi dekorasyonlarınız yapılırelektirik su boya kapı bencede laminat stropiyer arayın tanışalım antalyada yaşıyorum gsm 055313****
hahahahahaha böyle yorumu da ilk defa görüyorum 😀 😀 sana özel iş ilanı sayfası açıcam 😀
Burcu
efendimm
Zengin bayanlar hafdanın 2 günü berber hoş dk geçirmek isdeyen arasın ciddi olanlar
Bursada yasiyorum adım yunus olgun bayanlar arasin tel 05364***
Yaş 40 dost bayan arıyorum beni mutlu edecek 55 ile 65yaş dost zengin bayan arıyorum sevgi ve saygı cercevesinde 054338**
Ben Canberk Bursa’da yaşıyorum elit bir erkeğim sevgi saygı dürüstlük samimiyet hoşgörü saygı oturmasını kalkmasını bilen zarif kibar Güler yüzlü prezentebil olgun bir erkeğim 49 yaşında 90 kilo 187 boyundayım 0551*